Lind Reklam & Media

Om Lind Reklam & Media

Skyltkommunikation+Lind Reklam & Media=sant!

Från 2018 heter vi Lind Reklam & Media - samma kompetens och kvalité, men nu belägna på Särö.

Inriktningen på vår verksamhet är i huvudsak att designa, producera och montera specialbeställda skyltar, dekor och annan kommunikation för företag som vill ha det lilla extra med hög kvalité. Exempel är specialutskurna loggor, ord och grafik i folie, texter och bilder på väggar och glas etc.

Är du intresserad av att höra hur vi kan hjälpa dig och ditt företag?

Hör av dig via formuläret under "kontakt" eller ring : 031-23 23 00

 

Integritetspolicy - Lind Reklam & Media

LIND REKLAM & MEDIA värnar om dig och din personliga integritet. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss.

Vi behandlar därför dina personuppgifter på ett öppet sätt med din integritet i fokus. I denna integritetsskyddspolicy, som gäller för alla som på något sätt nyttjar LIND REKLAM & MEDIAs tjänster eller produkter och/eller på annat sätt har kontakt med oss, redogör vi bland annat för hur och varför vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande personuppgiftslagstiftning. 

Om inte annat specifikt anges är det LIND REKLAM & MEDIA, som har ansvaret för behandlingen av dina personuppgifter.

Du är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor gällande denna policy eller för övriga dataskyddsfrågor. Maila; Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Läs hela vår Policy och mer om personuppgiftsskydd här >>